Търси

ЛЕНТА ЗА КОЛА МАСКА РОЛКА 70 МЕТРА

Цена: 18.00 лв.

Промо цена : 16.00 лв.

К-во:

Лента от нетъкан текстил за епилиране с кола маска.
Дължина 70 метра ширина 7 см.

Лентa за кола маска ролка 70 метра с широчина 7 см. 

(Стандартно ролките за кола маска са по 70-80м. повечето фирми ги представят като 100 метра.)

Лентата е дебела и плътна, идеална за работа в козметични салони. Изработена е от нетъкан текстил. Използва се за издърпване на кола маска и нежелано окосмяване. Можете да изберете от категорията според вашите предпочитания.

Произведено в Италия


Tags : , , , , 1 Comments

1 коментар → “ЛЕНТА ЗА КОЛА МАСКА РОЛКА 70 МЕТРА”


 1. KOLA MASKA

  4yearsago

  Кола маска е може би от най-използваните начини за епилация по цялото тяло. Кола маската се разпространява в разнообразни видове. Сред нововъведенията е ролковият апликатор който се очертава като най-харесван и за професионалисти, както и за собствена употреба. Този вид кола маска се препоръчва за цяло тяло и лице. Ролковия патрон е много икономичен, лесен за употреба и хигиеничен. Загрява се в специално направен за тази цел нагревател.

  Кола маската се загрява до втечняване, после се нанася по кожата на тънък слой. Тя прилепва плътно за космите и ги обгръща изцяло. Важно е да запомните че за да получите дълготраен ефект, необходимо е да нанасяте кола маската в посока на растежа на космите. След като наложите една линия, поставяте върху обработения участък лента от нетъкан текстил и я разтърквате и натискате здраво, за да прилепне плътно към кожата. Дръпвайте лентата рязко като преди това застопорите учатъка за да се изпъне. Издърпването се прави в обратната посока на растежа на косъмчетата.
  Останалите по кожата парченца кола маска се отстраняват с помоща на олио за козметични сели което ги разгражда. След процедурата не е лошо да обработите кожата с козметичен крем които се грижи за вашата кожа и забавя растежа на космите.

  Кола маска се предлага и в по-обемисти разфасовки които са подходящи за употреба в козметични салони. Начинът на употреба е същият както и при ролоните, като разликата е само в разфасовката.
  Това е изцяло натурален продукт който се прави най-вече от растителни смоли и течен парафин с допълнителни екстракти за по-добър ефект. Не предизвиква дразнене и като цяло почти няма противопоказания. Все пак е добре преди обезкосмяване да опитате върху малка част от кожата. Не трябва да се обезкосмявате след продължително излагане на слънчеви лъчи или солариум, при обрив. Кола маската изтръгва косъма от корена и по тази причина кожата остава гладка за дълго време – 2-3 седмици. Не напразно тя е била най-използван способ за епилация и много време назад.


Вашият коментар


× 1 = осем

eXTReMe Tracker