Меню
Продукти в кошницата

Доставка

Доставката се извършва от фирма, наета от KOLA-MASKA.BG – “ЛЕО ЕКСПРЕС“.

Цената на доставка се формира според тарифата на фирмата доставчик. Сумата за доставка се прибавя към наложения платеж.

Доставката се поема от потребителя!

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи да въведем следната промяна в условията за доставка

При поръчки до 10 лева, същите следва да се заплатят предварително или с банково нареждане, или с паричен превод с фирма ЕКОНТ!

Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео Експрес.

Доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес и зависи от обема и големината  на продуктите. Например при продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема.

Сумата за доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера. 

Примерни, приблизителни цени за доставка:
до 2 кг - 4.99 лева
до 5 кг - 6.99 лева
до 10 кг от 9.99 до 12.99 лева

При по-големи артикули цената се изчислява според обем на пратката.

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване!

Срокове:
На територията на София, пратките пристигат на следващия работен ден след изпращане.
Извън София, доставката отнема от един до три работни дни, в зависимост от работният график на куриера.
Направени поръчки до 15:00 часа се предават на куриер на същия ден

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя. Продуктите, включително опаковката, трябва да са напълно запазени и неизползвани. При връщане на продукти потребителят трябва да предостави банкова сметка, на която да бъде преведена сумата за продукта.

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА - В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА - В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА!

Ако имате допълнителни въпроси, моля свържете се с нас!

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.