Меню
Продукти в кошницата

Кола маска в кутия

В kola-maska.bg ще откриете богато разнообразие от кола маска в ролони и в кутии и необходимите за процедурата консумативи и козметика. 

Предлагаме различни видове кола маска в кутия, като количествата са по 400 и по 800 мл. Може да избирате между над 10 вида, сред които лавандула, лайка, маслина, натурална, перлена, боровинка и други, предназначени за различите видове косъм и кожа. 

Кола маската в кутия е предпочитана за професионална употреба. Една от причините за това е по-голямото количество. За разлика от ролоните, тази кола маска се нанася по кожата посредством шпатула.

Процедурата е сред най-често прилаганите в козметичните салони и има редица предимства пред други методи. Косъмчетата изтъняват, стават по-тънки и израстват по-бавно. Известно е, че когато се епилираме с кола маска, кожата остава гладка за дълго, като се премахват и мъртвите клетки.

Кола маската в кутия в kola-maska.bg е на две водещи европейски марки – италианската Ro.ial и испанската Depilieve. Продуктите са качествени и едни от най-предпочитаните на пазара.

Натурална кола маска от Италия.Високоефективна кола маска. Премахва косъма от корена и забавя повторното му израстване. Подходяща за използване върху цялото тяло. Благоприятна дори за чувствителна кожа.Кола маската от тази серия е обогатена с ценни натурални съставки, който осигуряват нежна и богата..
8.50лв.
Без данък:8.50лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция.  Предимствата на новата серия кола маска с Кокос са:- еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма- лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на рас..
24.99лв.
Без данък:24.99лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция.  Предимствата на новата серия кола маска с Кокос са:- еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма- лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на рас..
13.99лв.
Без данък:13.99лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция.  Предимствата на новата серия кола маска с Лайм са:- еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма- лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на раст..
24.99лв.
Без данък:24.99лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция. Предимствата на новата серия кола маска с Лайм са: - еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма - лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на раст..
13.99лв.
Без данък:13.99лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция.  Предимствата на новата серия кола маска с Манго са:- еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма- лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на рас..
24.99лв.
Без данък:24.99лв.
Bon Amour кола маска на перли с Манго - пакет от 500 гр.
Изчерпан
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция. Предимствата на новата серия кола маска с Манго са: - еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма - лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на рас..
13.99лв.
Без данък:13.99лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция.  Предимствата на новата серия кола маска с Маракуя са:- еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма- лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на р..
24.99лв.
Без данък:24.99лв.
Нова серия на италианския производител Bon Amour с лесна за нанасяне и отстраняване консистенция. Предимствата на новата серия кола маска с Маракуя са: - еластична и мека консистенция, прилепваща плътно към косъма - лесно отстраняване от всяка посока (за разлика от класическата - по обратна на р..
13.99лв.
Без данък:13.99лв.
Bon Amour липоразтворима черна кола маска 800 ml кутия Bon Amour липоразтворима черна кола маска 800 ml кутия
-4 %
Черна кола маска с липоразтворима формула и еластична консистенция, с отлична плътност за качествено обезкосмяване. Подходяща за нормален тип кожа и премахване на упорити косми.Инструкции за употреба: Кутията с кола маска се поставя в нагревател и след пълното ѝ разтопяване, се нанася върху жел..
12.90лв. 13.50лв.
Без данък:12.90лв.
Кола маска Aqaria кутия 800 ml за упорит косъм, Ro.ial
-4 % Изчерпан
Качествена кола маска за отстраняване на упорити косми, предназначена за чувствителна и склонна към алергични реакции кожа, с високо съдържание на пчелен восък и изцяло натурален съставки, без наличие на изкуствени оцветители и аромати.Метод за използване:Кола маската се разтопява в нагревател за ку..
12.90лв. 13.50лв.
Без данък:12.90лв.
Кола маска Bon Amour, Жасмин - на дискове, пакет 1000 гр.Тази кола маска се използва БЕЗ ЛЕНТИ!Кола маска Bon Amour с италианско качество!Формулата е противовъзпалителна и предпазва кожата от раздразниения, съдържа високоефективни, натурални съставки: пчелен восък, смоли и натурални есенции!Продуктъ..
21.99лв.
Без данък:21.99лв.
Показани 1 от 12 | 54 (5 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.