Меню
Продукти в кошницата

Кола маска Кутия

В kola-maska.bg ще откриете богато разнообразие от кола маска в ролони и в кутии и необходимите за процедурата консумативи и козметика. 

Предлагаме различни видове кола маска в кутия, като количествата са по 400 и по 800 мл. Може да избирате между над 10 вида, сред които лавандула, лайка, маслина, натурална, перлена, боровинка и други, предназначени за различите видове косъм и кожа. 

Кола маската в кутия е предпочитана за професионална употреба. Една от причините за това е по-голямото количество. За разлика от ролоните, тази кола маска се нанася по кожата посредством шпатула.

Процедурата е сред най-често прилаганите в козметичните салони и има редица предимства пред други методи. Косъмчетата изтъняват, стават по-тънки и израстват по-бавно. Известно е, че когато се епилираме с кола маска, кожата остава гладка за дълго, като се премахват и мъртвите клетки.

Кола маската в кутия в kola-maska.bg е на две водещи европейски марки – италианската Ro.ial и испанската Depilieve. Продуктите са качествени и едни от най-предпочитаните на пазара.

Кола маска Bon Amour, Жасмин - на дискове, пакет 1000 гр.
Ново -17 %
Кола маска Bon Amour, Жасмин - на дискове, пакет 1000 гр.Кола маска Bon Amour с италианско качество!Формулата е противовъзпалителна и предпазва кожата от раздразниения, съдържа високоефективни, натурални съставки: пчелен восък, смоли и натурални есенции!Продуктът се отличава с нежна текстура, а съдъ..
16.59лв. 19.99лв.
Без данък:16.59лв.
Кола маска Bon Amour, Ванилия - на дискове, пакет 1000 гр.
Ново -17 %
Кола маска Bon Amour, Ванилия - на дискове, пакет 1000 гр.Италианска кола маска с доказано качество. Формулата съдържа нежни към кожата съставки: восък, естествени смоли и екстракт от ванилия. Формата на дисковете дава удобство и прецизност при работа, осигурявайки точно дозиране на продукта. Тексту..
16.59лв. 19.99лв.
Без данък:16.59лв.
Кола маска кутия 400ml - ТитаниеваНатурална кола маска от Италия.Високоефективна кола маска. Премахва косъма от корена и забавя повторното му израстване. Подходяща за използване върху цялото тяло. Благоприятна дори за чувствителна кожа.Кола маската от тази серия е обогатена с ценни  натурални състав..
8.50лв.
Без данък:8.50лв.
Кола маска кутия 400ml - НатуралнаНатурална кола маска от Италия.Високоефективна кола маска. Премахва косъма от корена и забавя повторното му израстване. Подходяща за използване върху цялото тяло. Благоприятна дори за чувствителна кожа.Кола маската от тази серия е обогатена с ценни  натурални състав..
8.50лв.
Без данък:8.50лв.
Кола маска кутия 400ml - ЦинкНатурална кола маска от Италия.Високоефективна кола маска. Премахва косъма от корена и забавя повторното му израстване. Подходяща за използване върху цялото тяло. Благоприятна дори за чувствителна кожа.Кола маската от тази серия е обогатена с ценни  натурални съставки, к..
8.50лв.
Без данък:8.50лв.
Захарна кола маска - Sugar Extra Strong DEPILIAЗахарната кола маска е сред най-старите методи за премахване на нежеланото окoсмяване. Определяна е като чудесна алтернатива на восъчните продукти, към които някои хора може да проявят алергична реакция. И до днес тази епилация остава предпочитана от мн..
22.00лв.
Без данък:22.00лв.
Захарна кола маска - Sugar DEPILIAЗахарната кола маска е сред най-старите методи за премахване на нежеланото окoсмяване. Определяна е като чудесна алтернатива на восъчните продукти, към които някои хора може да проявят алергична реакция. И до днес тази епилация остава предпочитана от мнозина, заради..
22.00лв.
Без данък:22.00лв.
Кола маска кутия - Арган 800 гр.
-11 %
Кола маска кутия  -  Арган 800 гр. Професионална италианска кола маска кутия Ro.ial  с доказано качество. Натуралният й състав и високата концентрация на пчелен восък допринасят за ефективността й, а екстрактът от арган допълва свойствата на кола маската и спомага за лесното и безболезнено отстраняв..
11.99лв. 13.50лв.
Без данък:11.99лв.
Кола маска кутия - Годжи бери 800 гр.
-11 %
Кола маска кутия - Годжи бери 800 гр. Високоефективна италианска кола маска кутия Ro.ial  с доказано качество. Натуралният състав и високата концентрация на пчелен восък допринасят за перфектните резултати при епилация, а екстрактът от Годжи бери допълва свойствата й и спомага за лесното и безболезн..
11.99лв. 13.50лв.
Без данък:11.99лв.
Пакет 6 броя кола маска кутия 800мл.
-10 %
Пакет 6 броя кола маска кутия 800мл. Предлагаме на вашето внимание невероятно изгодна оферта – промо пакет с 6 броя кола маска кутия 800мл. на топ цена 65.10 лв /10.85 лв. за брой или/.Kола маската в пакета  по ваш избор!Кола Mаска Kутия 800 ml Ro.ial се отличава с качество и висока ефективност. ..
65.10лв. 71.94лв.
Без данък:65.10лв.
Кола Mаска Kутия 800 ml - Хлорофил - Ro.ial Кола Mаска Kутия 800 ml - Хлорофил - Ro.ial
-11 %
Кола Mаска Kутия 800 ml -  Хлорофил - Ro.ialИзцяло натурална кола маска. Високоефективна кола маска. Премахнете окосмяването лесно, бързо и безболезнено.Хлорофилът е натурален растителен пигмент. Благодарение на неговото успокояващото и охлаждащо действие, епилацията с тази кола маска е приятна и ле..
11.99лв. 13.50лв.
Без данък:11.99лв.
Кола маска на шайби 1000гр – НатуралнаКачествена италианска кола маска на дискове от известния производител Ro.ial. Комбиниращи ефикасност и нежна грижа, продуктите на Ro.ial са предпочитани от мнозина. Кола маската на дискове/шайби е с висока концентрация на пчелен восък и е обогатена с ценни натур..
18.60лв.
Без данък:18.60лв.
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.