Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Епилацията с кола маска е най-известната и често прилагана процедура за премахване на нежеланото окосмяване. За да бъде тя максимално ефективна, трябва да разполагате с подходяща кола маска и консумативи. Задължителни са и нагревателите за кола маска. Причината е, че няма как да я разнесем по кожата и да полепне, ако не е разтопена.

Ако сте търсили машинка за кола маска, най-вероятно сте намерили именно нагреватели.

В kola-maska.bg ще видите разнообразие от нагреватели за кола маска. Те са няколко основни вида. Имаме нагреватели за кола маска в кутии и за ролони. Тези за кутии могат да бъдат за различно количество, като най-масовите са за 400 и за 800 мл. Кола маската в кутия е предпочитана за професионална употреба. Причината е в голямото количество, както и че манипулацията е малко по-трудна за извършване, понеже кола маската се разнася по кожата посредством шпатула. Ролоните са най-подходящия вариант за всички, които сами прилагат процедурата у дома. Те са изключително лесни за използване. Ролоните и нагревателите за тях в kola-maska.bg са по 100 милилитра.

Без значение какъв метод сте избрали, ще ви трябва нагревател за кола маска. С него ще я затоплите до подходяща температура, която ще се поддържа по време на цялата процедура.

Отделните видове кола маска се загряват до различни градуси. Важно е тя да не пари, а да се усеща приятна топлина, когато се нанася.

Корпусът на всички нагреватели е направен от топлоустойчиви материали за безопасна употреба. Нагревателите за кола маска в кутия разполагат със съд, в който се поставя кутията. Тези за ролони имат отвор, в който се помества пълнителят. Имат ергономичен дизайн, който позволява удобен захват. Много от моделите са оборудвани и със светлинен индикатор и прозорче, през което може да се следи количеството. При нас ще откриете и нагреватели със стойка. Те са много удобни, лесно ще ги поставите във вертикално положение, без да се притеснявате, че може да изтече част от съдържанието. 

Нагревателите за кола маска са подходящи за козметични салони, СПА центрове и навсякъде, където се извършва процедурата.

Предимствата на кола маската пред останалите методи за обезкосмяване са известни, сред тях са оредяване на косъмчетата, тяхното изтъняване и по-бавно израстване.

В kola-maska.bg предлагаме всичко необходимо за тази епилация – разнообразни видове кола маска, нагреватели, ленти, козметика, консумативи. Стремим се да предлагаме най-изгодните цени в страната. Изготвяме промоционални предложения както за пакети, така и за единични артикули.

Покупката е сведена до няколко лесни стъпки, а ако имате въпроси или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Обслужването ни е бързо, коректно и компетентно. 

Нагревател за кола маска кутия, перли и дискове YM-8440 Нагревател за кола маска кутия, перли и дискове YM-8440
Ново
Нагревател модел YM-8440 за разтапяне на кутия от 400 мл, перли и дисковеМощност: 100 W Напрежение: 220-240V~50Hz Регулируема температура: 45-125 °C Материал корпус: ABS пластмаса Предимства на модела: Поддържане на постоянна зададена температура Избор на режим между: 1 - ръчна настройка 2 ..
95.00лв.
Без данък:95.00лв.
Алуминиев контейнер с подвижна дръжка от термоустойчива пластмаса. Предназначен е за лесното разтапяне на кола маска на дискове или перли. Подходящ е за нагреватели от 400мл., но може и да се ползва на котлон. Вместимост: 400мл.Размер: 10х6.5см.Произведено в Италия...
16.00лв.
Без данък:16.00лв.
Алуминиев контейнер с подвижна дръжка от термоустойчива пластмаса. Предназначен е за лесното разтапяне на кола маска на дискове или перли. Подходящ е за нагреватели от 800мл., но може и да се ползва на котлон. Вместимост: 800мл. Размер: 10х12см.Произведено в Италия...
20.00лв.
Без данък:20.00лв.
Нагревател за кола маска кутия модел JOLLY е подходящ за загряване на контейнери от 400 мл. Уредът е безопасен за работа и предлага екстри, които ще подобрят и улеснят работния процес. Изработен е от качествени материали, които са устойчиви на висока температура. Основата предпазва от подхлъзване и ..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Подходящ за домашна употреба, използва се лесно и предоставя бързо загряване. Корпусът на нагревателя е изработен от топлоустойчива пластмаса. Модел Advance разполага с регулируема температура на загряване до 10 степени, светлинен индикатор и защитен капак за предпазване на консистенцията от замърся..
74.00лв.
Без данък:74.00лв.
Нагряващ уред за кола маска Ro.ial модел FOR 658 Нагряващ уред за кола маска Ro.ial модел FOR 658
Изчерпан
Нагряващ уред за кола маска Ro.ial модел FOR 658 Нагряващ уред за кола маска, в който може да се постави 1 брой кола маска под формата на ролон от 100 мл. Загрява кола маската до готовност за ползване за време от 20 до 30 минути. Нагревателят е снабден със светлинен индикатор, отчитащ работа. В опа..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Осигурете безопасно и лесно разтапяне на кола маска ролони в нагревател, с помощта на този уред - стойка за нагревател за ролон. Уредът е снабден с кабел за свързване към контакта.Гаранция от 1 година!Технически данни: Захранващо напрежение: 230V~50/60 Hz Мощност: 35W Максимална мощност: 105..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Двоен нагревател за ролон кола маска KIT DUO EXECUTIVE - 100 мл.
Изчерпан
Двоен нагревател за ролон кола маска KIT DUO EXECUTIVE - 100 мл. Изключително удобен и лесен за употреба двоен нагревател с интересна визия. Модел KIT DUO EXECUTIVE се отличава с практичност и удобство по време на работа.Уредът е изключително безопасен, за което спомага полупрозрачният розов капак н..
90.00лв.
Без данък:90.00лв.
Нагревател за кола маска ELEGANCE - 400 мл.
Ново -29 %
Нагревател за кола маска ELEGANCE - 400 мл. Нагревател за кола маска ELEGANCE е изключително удобен и лесен за работа. Предназначен е за кола маска кутия 400 мл. Моделът е изработен от качествена топлоустойчива пластмаса. Оборудван е с предпазен капак, бутон за включване и изключване и 10-степенен т..
91.00лв. 129.00лв.
Без данък:91.00лв.
Нагревател за кола маска ELEGANCE - 800 мл.
-26 %
Нагревател за кола маска ELEGANCE - 800 мл. Нагревател за кола маска ELEGANCE е изключително удобен и лесен за работа. Предназначен е за кола маска кутия 800 мл. Моделът е изработен от качествена топлоустойчива пластмаса. Оборудван е с предпазен капак, бутон за включване и изключване и 10-степенен т..
96.00лв. 129.00лв.
Без данък:96.00лв.
Троен нагревател за кола маска ролон 100 мл. - KIT TRIO EVOLUTION
Изчерпан
Нагревател за кола маска ролон, позволяващ едновременното загряване на 3 патрона. Модел KIT TRIO EVOLUTION е подходящ за професионална употреба. Характеризира се с удобство, безопасност и качество.Нагревателят е направен от топлоустойчиви материали, които позволяват да поставите уреда на подходящото..
108.00лв.
Без данък:108.00лв.
Троен нагревател за ролон кола маска KIT TRIO COMPETITION - 100 мл. Практичен и удобен нагревател за кола маска ролон 100 мл. Модел KIT TRIO COMPETITION позволява лесното и безпроблемно нагряване на три патрона едновременно. Това прави уреда подходящ за салони с натоварен и напрегнат график.Предлага..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Показани 1 от 12 | 37 (4 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.