Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Епилацията с кола маска е най-известната и често прилагана процедура за премахване на нежеланото окосмяване. За да бъде тя максимално ефективна, трябва да разполагате с подходяща кола маска и консумативи. Задължителни са и нагревателите за кола маска. Причината е, че няма как да я разнесем по кожата и да полепне, ако не е разтопена.

Ако сте търсили машинка за кола маска, най-вероятно сте намерили именно нагреватели.

В kola-maska.bg ще видите разнообразие от нагреватели за кола маска. Те са няколко основни вида. Имаме нагреватели за кола маска в кутии и за ролони. Тези за кутии могат да бъдат за различно количество, като най-масовите са за 400 и за 800 мл. Кола маската в кутия е предпочитана за професионална употреба. Причината е в голямото количество, както и че манипулацията е малко по-трудна за извършване, понеже кола маската се разнася по кожата посредством шпатула. Ролоните са най-подходящия вариант за всички, които сами прилагат процедурата у дома. Те са изключително лесни за използване. Ролоните и нагревателите за тях в kola-maska.bg са по 100 милилитра.

Без значение какъв метод сте избрали, ще ви трябва нагревател за кола маска. С него ще я затоплите до подходяща температура, която ще се поддържа по време на цялата процедура.

Отделните видове кола маска се загряват до различни градуси. Важно е тя да не пари, а да се усеща приятна топлина, когато се нанася.

Корпусът на всички нагреватели е направен от топлоустойчиви материали за безопасна употреба. Нагревателите за кола маска в кутия разполагат със съд, в който се поставя кутията. Тези за ролони имат отвор, в който се помества пълнителят. Имат ергономичен дизайн, който позволява удобен захват. Много от моделите са оборудвани и със светлинен индикатор и прозорче, през което може да се следи количеството. При нас ще откриете и нагреватели със стойка. Те са много удобни, лесно ще ги поставите във вертикално положение, без да се притеснявате, че може да изтече част от съдържанието. 

Нагревателите за кола маска са подходящи за козметични салони, СПА центрове и навсякъде, където се извършва процедурата.

Предимствата на кола маската пред останалите методи за обезкосмяване са известни, сред тях са оредяване на косъмчетата, тяхното изтъняване и по-бавно израстване.

В kola-maska.bg предлагаме всичко необходимо за тази епилация – разнообразни видове кола маска, нагреватели, ленти, козметика, консумативи. Стремим се да предлагаме най-изгодните цени в страната. Изготвяме промоционални предложения както за пакети, така и за единични артикули.

Покупката е сведена до няколко лесни стъпки, а ако имате въпроси или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Обслужването ни е бързо, коректно и компетентно. 

Двоен нагревател за ролон кола маска KIT DUO EXECUTIVE - 100 мл. Изключително удобен и лесен за употреба двоен нагревател с интересна визия. Модел KIT DUO EXECUTIVE се отличава с практичност и удобство по време на работа.Уредът е изключително безопасен, за което спомага полупрозрачният розов капак н..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Нагревател за кола маска ELEGANCE - 800 мл. Нагревател за кола маска ELEGANCE е изключително удобен и лесен за работа. Предназначен е за кола маска кутия 800 мл. Моделът е изработен от качествена топлоустойчива пластмаса. Оборудван е с предпазен капак, бутон за включване и изключване и 10-степенен т..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Нагревател за кола маска ролон, позволяващ едновременното загряване на 3 патрона. Модел KIT TRIO EVOLUTION е подходящ за професионална употреба. Характеризира се с удобство, безопасност и качество.Нагревателят е направен от топлоустойчиви материали, които позволяват да поставите уреда на подходящото..
108.00лв.
Без данък:108.00лв.
Троен нагревател за ролон кола маска KIT TRIO COMPETITION - 100 мл. Практичен и удобен нагревател за кола маска ролон 100 мл. Модел KIT TRIO COMPETITION позволява лесното и безпроблемно нагряване на три патрона едновременно. Това прави уреда подходящ за салони с натоварен и напрегнат график.Предлага..
105.00лв.
Без данък:105.00лв.
Професионален нагревател, комбиниращ 2 уреда - за нагряване на кола маска ролон и кола маска кутия. Модел COMBINATO EXECUTIVE 400 e практичен и удобен за работа апарат. Оборудван е с редица екстри, които ще подобрят и улеснят вашата работа. Нагревателят е с 2 бутона за включване и изключване за отде..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Нагревател за кола маска ролон - Модел SCA01Уред, предназначен за загряване на кола маска. Подходящ за работа в домашни условия и от професионалисти. Нагревателят спомага за бързото и равномерно загряване на кола маската.Дизайнът на модела и удобен, изработен така че да осигури добър захват. Корпусъ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Двоен нагревател за ролон кола маска KIT DUO EVOLUTION - 100 мл. Професионален нагревател с италианско качество и стил, позволяващ едновременното загряване на 2 патрона кола маска. Уредът е предназначен за ролон от 100 мл. Модел KIT DUO EVOLUTION се отличава с практичност, удобство и качество по вре..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател За професионалнo нагряване на кутии с парафин от 400млПарафинът има доказани полезни свойства при много кожни проблеми. Неговата способност да омекотява и хидратира сухата и загрубяла кожа го прави предпочитан продукт в много спа центрове и козметични салони, където се извършват редица пр..
51.00лв.
Без данък:51.00лв.
Троен нагревател за ролон кола маска KIT TRIO EXECUTIVE - 100 мл. Удобен и практичен нагревател с атрактивна визия, предназначен за нагряване на три ролона кола маска от 100 мл.Модел KIT TRIO EXECUTIVE е изключително лесен за употреба - поставете пълнителите в нагревателите, включете в електрическот..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Удобен нагревател за кола маска H00За да бъдат резултатите от епилация винаги перфектно, отключово значение е как ще бъде подготвена кола маската за процедура. Важно е тяда бъде добре разтопена и нанесена равномерно, за идеално прилепване иотстраняване на косъмчетата. За целта е нужен качествен и уд..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Кола маската е един от най-предпочитаните методи за епилация както в домашни условия, така и в салоните за красота. Поради сравнително лесното изпълнение на манипулацията и достъпните продукти и консумативи, все повече жени избират кола маската, като средство за премахване на нежелано окосмяване в д..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - Модел H17Качествен нагревател за кола маска в ролон от 100 мл. Моделът предлага ергономичнаформа за лесен захват по време на работа. Лесен и удобен за работа, оборудван с прозорец позволяващ следенето на количеството кола маска в пълнителя.Характеристики: - Ергономич..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.