Меню
Продукти в кошницата

Нагреватели за кола маска

Епилацията с кола маска е най-известната и често прилагана процедура за премахване на нежеланото окосмяване. За да бъде тя максимално ефективна, трябва да разполагате с подходяща кола маска и консумативи. Задължителни са и нагревателите за кола маска. Причината е, че няма как да я разнесем по кожата и да полепне, ако не е разтопена.

Ако сте търсили машинка за кола маска, най-вероятно сте намерили именно нагреватели.

В kola-maska.bg ще видите разнообразие от нагреватели за кола маска. Те са няколко основни вида. Имаме нагреватели за кола маска в кутии и за ролони. Тези за кутии могат да бъдат за различно количество, като най-масовите са за 400 и за 800 мл. Кола маската в кутия е предпочитана за професионална употреба. Причината е в голямото количество, както и че манипулацията е малко по-трудна за извършване, понеже кола маската се разнася по кожата посредством шпатула. Ролоните са най-подходящия вариант за всички, които сами прилагат процедурата у дома. Те са изключително лесни за използване. Ролоните и нагревателите за тях в kola-maska.bg са по 100 милилитра.

Без значение какъв метод сте избрали, ще ви трябва нагревател за кола маска. С него ще я затоплите до подходяща температура, която ще се поддържа по време на цялата процедура.

Отделните видове кола маска се загряват до различни градуси. Важно е тя да не пари, а да се усеща приятна топлина, когато се нанася.

Корпусът на всички нагреватели е направен от топлоустойчиви материали за безопасна употреба. Нагревателите за кола маска в кутия разполагат със съд, в който се поставя кутията. Тези за ролони имат отвор, в който се помества пълнителят. Имат ергономичен дизайн, който позволява удобен захват. Много от моделите са оборудвани и със светлинен индикатор и прозорче, през което може да се следи количеството. При нас ще откриете и нагреватели със стойка. Те са много удобни, лесно ще ги поставите във вертикално положение, без да се притеснявате, че може да изтече част от съдържанието. 

Нагревателите за кола маска са подходящи за козметични салони, СПА центрове и навсякъде, където се извършва процедурата.

Предимствата на кола маската пред останалите методи за обезкосмяване са известни, сред тях са оредяване на косъмчетата, тяхното изтъняване и по-бавно израстване.

В kola-maska.bg предлагаме всичко необходимо за тази епилация – разнообразни видове кола маска, нагреватели, ленти, козметика, консумативи. Стремим се да предлагаме най-изгодните цени в страната. Изготвяме промоционални предложения както за пакети, така и за единични артикули.

Покупката е сведена до няколко лесни стъпки, а ако имате въпроси или нужда от консултация, не се колебайте да се свържете с нас. Обслужването ни е бързо, коректно и компетентно. 

Електрически нагревател за парафин модел 8008 Електрически нагревател за парафин модел 8008
Ново
Електрически нагревател за парафин модел 8008 Електрически нагревател, подходящ както за затопляне на парафин, необходим за прилагането на парафинова терапия за ръце, така и за загряване на кола маска на дискове или перли. Тялото на нагревателя е пластмасово, притежава ваничка за затопляне с обем 1..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Козметичен уред нагревател за кола маска ролон модел Manipolo Scaldacera Free Козметичен уред нагревател за кола маска ролон модел Manipolo Scaldacera Free
Ново
Козметичен уред нагревател за кола маска ролон модел Manipolo Scaldacera Free В нагревателят се поставя пълнител с кола маска от 100 мл. Времето, необходимо за разтопяването на кола маската е 30 минути. Наличен индикатор за работа. Без термореле! Технически спецификации: Напрежение - 110/2..
25.00лв.
Без данък:25.00лв.
Нагряващ уред Arcocere модел 088 за кола маска ролон Нагряващ уред Arcocere модел 088 за кола маска ролон
Ново
Нагряващ уред Arcocere модел 088 за кола маска ролонЕдиничен нагревател за кола маска ролон от 100 мл.  Време за затопляне на кола маката – 25-30 минути. Без термореле! - Мощност - 50W  - Напрежение - 110/240 V - Честота - 50/60 HzГаранция - 12 месеца.Производител – Италия...
27.00лв.
Без данък:27.00лв.
Нагряващ уред за кола маска Ro.ial модел FOR 658 Нагряващ уред за кола маска Ro.ial модел FOR 658
Ново
Нагряващ уред за кола маска Ro.ial модел FOR 658 Нагряващ уред за кола маска, в който може да се постави 1 брой кола маска под формата на ролон от 100 мл. Загрява кола маската до готовност за ползване за време от 20 до 30 минути. Нагревателят е снабден със светлинен индикатор, отчитащ работа. В опа..
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Двоен нагревател за ролон кола маска KIT DUO EXECUTIVE - 100 мл. Изключително удобен и лесен за употреба двоен нагревател с интересна визия. Модел KIT DUO EXECUTIVE се отличава с практичност и удобство по време на работа.Уредът е изключително безопасен, за което спомага полупрозрачният розов капак н..
85.00лв.
Без данък:85.00лв.
Нагревател за кола маска ELEGANCE - 800 мл. Нагревател за кола маска ELEGANCE е изключително удобен и лесен за работа. Предназначен е за кола маска кутия 800 мл. Моделът е изработен от качествена топлоустойчива пластмаса. Оборудван е с предпазен капак, бутон за включване и изключване и 10-степенен т..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Нагревател за кола маска ролон, позволяващ едновременното загряване на 3 патрона. Модел KIT TRIO EVOLUTION е подходящ за професионална употреба. Характеризира се с удобство, безопасност и качество.Нагревателят е направен от топлоустойчиви материали, които позволяват да поставите уреда на подходящото..
108.00лв.
Без данък:108.00лв.
Нагревател за кола маска ролон - Модел SCA01Уред, предназначен за загряване на кола маска. Подходящ за работа в домашни условия и от професионалисти. Нагревателят спомага за бързото и равномерно загряване на кола маската.Дизайнът на модела и удобен, изработен така че да осигури добър захват. Корпусъ..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Двоен нагревател за ролон кола маска KIT DUO EVOLUTION - 100 мл. Професионален нагревател с италианско качество и стил, позволяващ едновременното загряване на 2 патрона кола маска. Уредът е предназначен за ролон от 100 мл. Модел KIT DUO EVOLUTION се отличава с практичност, удобство и качество по вре..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Нагревател За професионалнo нагряване на кутии с парафин от 400млПарафинът има доказани полезни свойства при много кожни проблеми. Неговата способност да омекотява и хидратира сухата и загрубяла кожа го прави предпочитан продукт в много спа центрове и козметични салони, където се извършват редица пр..
51.00лв.
Без данък:51.00лв.
Троен нагревател за ролон кола маска KIT TRIO EXECUTIVE - 100 мл. Удобен и практичен нагревател с атрактивна визия, предназначен за нагряване на три ролона кола маска от 100 мл.Модел KIT TRIO EXECUTIVE е изключително лесен за употреба - поставете пълнителите в нагревателите, включете в електрическот..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Удобен нагревател за кола маска H00За да бъдат резултатите от епилация винаги перфектно, отключово значение е как ще бъде подготвена кола маската за процедура. Важно е тяда бъде добре разтопена и нанесена равномерно, за идеално прилепване иотстраняване на косъмчетата. За целта е нужен качествен и уд..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Показани 1 от 12 | 31 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.